Συναισθήματα και πως επηρεάζουν τις ερωτικές μας σχέσεις.
Γνωρίζουμε τι νιώθουμε, προβληματιζόμαστε, πιεζόμαστε, αποφεύγουμε. Στις ερωτικές μας σχέσεις όμως, συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι, γιατί εκεί δεν είμαστε μόνοι. Ο σύντροφός μας, μπορεί να γίνει ο πιο κοντινός μας παρατηρητής, ο καθρέφτης μας – το ίδιο και εμείς για εκείνον.
Υπάρχουν όμως περιπτώσεις, που δεν αποτελεί τρόπο εξέλιξης, τόσο για τον καθένα ξεχωριστά όσο και για την ίδια την σχέση, παρά τροχοπέδη που φέρνει στασιμότητα, εντάσεις, καυγάδες, αντιδραστικότητα και ακόμη και χωρισμό.
Το συναίσθημα έρχεται από την σχέση ή η σχέση από το συναίσθημα;
Σε ποιες παγίδες μας ρίχνει η συναισθηματική μας κατάσταση και πως μπορεί το συναίσθημα να γίνει εμπόδιο σε μία ερωτική σχέση;
Στην ομάδα αυτή, θα συζητήσουμε τις δυσκολίες που προκύπτουν από τα συναισθήματα στις ερωτικές μας σχέσεις καθώς και για την βοηθητική τους φύση. Θα βρούμε ακόμη τους τρόπους να τα αναγνωρίζουμε, να τα διαχειριζόμαστε και να τα κάνουμε περισσότερο λειτουργικά, τόσο για την προσωπική μας ψυχική κατάσταση όσο και για την εξέλιξη της σχέσης μας.
Σάββατο 27/1/2018, 12.00-14.00
Κερασούντος 6, Αθήνα (πλησίον μετρό Μέγαρο Μουσικής)
Εισηγητές:
Τζάνου Αγγελική – Ψυχολόγος Υγείας, Ψυχοθεραπεύτρια (enpsycho.gr)
Μονιούδη Μικαέλα – Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια (http://
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα: 6972586625 & 2107710004.
Κόστος: 15€
Περιορισμένες θέσεις