404 podcast

404 – Love Not Found | Podcast

404 – Love Not Found Podcast: Το hot spot για τις σχέσεις σου!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς να μετατρέψεις τα λάθη και τα τραύματά σου σε κάτι θρεπτικό; Το “404 – Love Not Found” είναι εδώ για να σε βοηθήσει! Ετοιμάσου για ένα podcast που θα σε ενεργοποιήσει!

Η Αγγελική Τζάνου είναι η ψυχή πίσω από το “404 – Love Not Found“. Η Αγγελική παίρνει τις δικές σας ιστορίες αγάπης και βουτάει βαθιά στις ψυχικέες διαδικασίες πίσω από τα “errors” στις σχέσεις. Σου δείχνει πώς να μετατρέψεις τα λάθη και τα τραύματα σε πολύτιμες εμπειρίες και να δυναμώσεις τον σχεσιακό σου εαυτό.

Κάθε επεισόδιο είναι σαν ένα ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων και των προκλήσεων στις σχέσεις. Κάθε “404 error” είναι μια ευκαιρία για να μάθουμε και να μεγαλώσουμε. Εδώ, τα λάθη και τα τραύματα γίνονται ευκαιρίες για αυτογνωσία και ανάπτυξη. Ανακάλυψε πώς μπορείς να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου στις σχέσεις!

Έχεις μια ιστορία να μοιραστείς;

Θέλουμε να την ακούσουμε! Στείλε την εδώ: Φόρμα Υποβολής και γίνε μέρος της κοινότητάς μας. Κάθε ιστορία είναι σημαντική και μπορεί να βοηθήσει άλλους να μάθουν και να εξελιχθούν.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για να ενημερώνεσαι για τα τελευταία νέα, να συμμετέχεις στις συζητήσεις και να γίνεις μέρος της κοινότητάς μας! Στην κοινότητά μας, συζητάμε ανοιχτά και χωρίς κρίση για τα σφάλματα και τα τραύματα των σχέσεων, και πώς μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε πολύτιμες εμπειρίες.

Με το error 404, γνωρίζουμε και αναπτύσσουμε τον σχεσιακό μας εαυτό.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας και ανακάλυψης.

Ανυπομονούμε να ακούσουμε τις ιστορίες σας και να μάθουμε μαζί!

Let’s do this!

Similar Posts