9 τύποι ανδρών που πρέπει να αποφύγεις στις διακοπές σου!

9 τύποι ανδρών

Ο μελαγχολικός καλλιτέχνης

Είναι με αρνητική διάθεση και κυρίως κλεισμένος στον εαυτό του, αφού δεν βρίσκει τίποτα που να μην είναι μάταιο. Θα προτιμά να ασχολείται με τη συγγραφή, την ποίηση, τη φωτογραφία και γενικά την τέχνη, καθώς εκεί θα μπορεί να βρει όσα θα τον κάνουν να νιώσει λίγο καλύτερα, αφού είναι σίγουρος πως η πραγματικότητα γύρω του δεν έχει τίποτα να του προσφέρει.

Θα ήταν καλή ιδέα να τον γνωρίσεις αν… αναζητάς να μάθεις ή να συζητήσεις σχετικά με την τέχνη θέματα αλλά με μία πιο μελαγχολική χροιά.

Ο απόμακρος με το κινητό

Προτιμά να ασχολείται με το κινητό του και θα τον ακούσεις να μιλάει κυρίως όταν δεν έχει σήμα ή μπαταρία. Δεν θα υπάρξει κάτι που θα του τραβήξει την προσοχή μακριά από την οθόνη του, δεν θα είναι κάτι αρκετά ενδιαφέρον για να αφήσει τις εφαρμογές του.

Θα ήταν καλή ιδέα αν... θες να αποσυρθείς κι εσύ στο κινητό σου και οι διακοπές σου να σε κάνουν καλή με τη σιωπή και πολύ καλή στα social media-και όλα αυτά,  αν έχεις καταφέρει να τον κάνεις να μην κοιτάει το κινητό του για να γνωριστείτε αρχικά.

Ο νάρκισσος με τα χρήματα

Με σκοπό να αποκτήσει αυλή γύρω του, θα επιδεικνύει όλες τις χάρες που έχει. Ένας εύκολος τρόπος είναι να έχει κλείσει το καλύτερο τραπέζι, να πίνει ακριβά κοκτέιλ, φορώντας ακριβά ρούχα και αξεσουάρ. Με το αλαζονικό του ύφος, δεν θα ασχολείται με τους άλλους παρά θα περιμένει μέχρι να τον βρει ποια θα είναι η επόμενη που θα τον θαυμάζει.

Θα ήταν καλή ιδέα αν… σου λείπει κάποιος που θα ζητά την προσοχή σου και τον θαυμασμό σου χωρίς να σου δίνει σημασία ή/και τρυφερότητα.

Ο “θέλω να τα κάνω όλα σε 3 ημέρες”

Με τις ελάχιστες διακοπές που μπόρεσε να κάνει φέτος, έχει πρόθεση να χωρέσει όλα όσα θέλει μέσα σε λίγα 24ωρα. Έχει φτιάξει ένα ρομποτικό σχεδόν πρόγραμμα, που θα ακολουθήσει κατά γράμμα, για να μην χάσει ούτε λεπτό από τις διακοπές του. Κάθε ευχάριστη και χαλαρωτική στιγμή, λοιπόν, θα είναι προγραμματισμένη και συμπυκνωμένη.

Θα ήταν καλή ιδέα αν… έχεις φανταστεί τις διακοπές σου γεμάτες, με ελάχιστα κενά αυθορμητισμού και χαλαρότητας.

Ο εναλλακτικός

Οι τρόποι που επιλέγουν για να διασκεδάσουν οι περισσότεροι του φαίνονται βαρετοί και ρηχοί. Προτιμά να βρίσκει εναλλακτικές προσεγγίσεις που είναι διαφορετικές από τις επιλογές των πολλών, τις οποίες και υποτιμά.

Θα ήταν καλή ιδέα αν… έχεις όρεξη να μάθεις εναλλακτικές μορφές διασκέδασης που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τη μάζα αλλά θα έχεις πάντα το άγχος μην κάνεις κάτι πολύ κοινότυπο και σε θεωρήσει μία από αυτούς.

Ο κάφρος

Το “κακό παιδί”, που θα πειράζει, θα κάνει πλάκες και θα κοροϊδεύει τους άλλους. Θέλοντας να περάσει καλά εκείνος, θα είναι αδιάφορος για τους άλλους και το ενδεχόμενο να τους ενοχλεί. Μπορεί να είναι απότομος αλλά θα έχει χιούμορ.

Θα ήταν καλή ιδέα αν… αυτό το καλοκαίρι νιώθεις πως θες κάποιον που θα ασχολείται μαζί σου κυρίως όταν θα θέλει να του κάνεις κάποια χάρη, χωρίς να καταλαβαίνει αν έχει και για σένα κάποιο ενδιαφέρον.

Ο διαρκώς αγχωμένος

Μια νευρικότητα είναι διάχυτη γιατί θέλει πραγματικά να πάνε όλα ωραία αυτές τις ημέρες, όμως έχει άγχος μην τυχόν και κάτι πάει στραβά και το μυαλό του αναζητά τη λύση από πριν. Έτσι, θα δεις να αγχώνεται αν θα προλάβει να φάει πρωινό, αν θα έχει θέση στην παραλία και αν θα βρει αρκετά καλή θέση για να πιει το ποτό του μετά.

Θα ήταν καλή ιδέα αν... δεν θέλεις να αγχώνεσαι μόνο εσύ ή θέλεις να αγχώνεται κάποιος άλλος για σένα ώστε όλα να πάνε ιδανικά και να πανικοβληθείτε αν κάτι ξεφύγει από το σχέδιο.

Ο δήθεν κοσμοπολίτης

Με όλα τα αξεσουάρ που θα τον κάνουν να δείχνει αρκετά κοσμοπολίτης, έμπειρος, γόης και πολυταξιδεμένος, ο δήθεν κοσμοπολίτης θα υπάρχει κυρίως όπου τον καλούν ή όπου έχει πάει ακάλεστος. Η επιθυμία του να είναι εκεί, προέρχεται από την ανάγκη του να δείξει πως είναι κάτι περισσότερο από όσο πραγματικά είναι και να παραπλανήσει ακόμη και τον εαυτό του.

Θα ήταν καλή ιδέα αν... έχεις όρεξη να ακούς ιστορίες που είναι ψεύτικες ή τις έχει δανειστεί από άλλους, με σκοπό να σε εντυπωσιάσει και να καταλήξεις να ξέρεις ελάχιστα ουσιαστικά στοιχεία για εκείνον.

Ο αιώνιος έφηβος

Παίζει και γελάει, είναι ορεξάτος, βγαίνει και πίνει, γενικά το κύριο στοιχείο των διακοπών του είναι η διασκέδαση. Όπως κάθε έφηβος, έτσι και εκείνος, παρά την πραγματική του ηλικία, είναι ακούραστος και πάντα έτοιμος για ένα ακόμη ποτό ή μία ακόμη περιπέτεια.

Θα ήταν καλή ιδέα αν… θέλεις αυτό το καλοκαίρι να είναι γεμάτο με εφηβικές μέρες και νύχτες – δηλαδή διασκέδαση, ανεμελιά και ελάχιστες ευθύνες.

Ακόμη κι αν δεν αποφύγεις τελικά κάποιον από αυτόν, θυμήσου εσύ να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αλλά και με εκείνον γιατί και των δύο σκοπός είναι να περάσετε καλά στις διακοπές σας!

Similar Posts