Υπηρεσίες

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Ας δουλέψουμε μαζί χρησιμοποιώντας τεχνικές από τη θεραπεία Gestalt και το Γνωσιακό-Συμπεριφορικό μοντέλο.

Θεραπεία Gestalt:
Θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε και να κατανοούμε καλύτερα τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σας. Μαζί θα ανακαλύψουμε πώς αλληλεπιδράτε με τον κόσμο γύρω σας και με τον ίδιο σας τον εαυτό.

Γνωσιακό-Συμπεριφορικό Μοντέλο:
Θα ερευνήσουμε τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας που επηρεάζουν τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές σας. Μαζί θα βρούμε τρόπους να τις διαχειριστείτε και να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

slow-living

Η ομαδική ψυχοθεραπεία είναι ένας ζεστός και υποστηρικτικός χώρος όπου μπορούμε να εξερευνήσουμε τις συμπεριφορές μας και να πειραματιστούμε με νέους τρόπους αλληλεπίδρασης. Εδώ, θα ανακαλύψετε πώς οι συμπεριφορές σας επηρεάζουν τις σχέσεις σας και θα μάθετε νέες δεξιότητες για να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Μαζί, θα ενισχύσουμε τις σχέσεις σας και θα δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και κατανόησης.

Θεραπεία Ζεύγους

Η θεραπεία ζεύγους προσφέρει στους συντρόφους έναν ασφαλή και στοργικό χώρο για να βελτιώσουν την επικοινωνία τους, να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και να εξελιχθούν μαζί. Εδώ, θα βρείτε την υποστήριξη και τα εργαλεία για να δημιουργήσετε μια σχέση που αντανακλά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μαζί, θα δουλέψουμε για να χτίσουμε μια σχέση γεμάτη αγάπη, σεβασμό και αμοιβαία κατανόηση, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε τη ζωή σας με χαρά και αμοιβαία υποστήριξη.

Στήριξη και Φροντίδα

Σε κάθε δυσκολία, η συντροφικότητα, ο σεβασμός και η στήριξη είναι ανεκτίμητες αξίες. Συχνά, όμως, από ντροπή ή αμηχανία, στερούμαστε αυτές τις ποιότητες. Η ψυχοθεραπεία προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα, βοηθώντας μας να προχωρήσουμε στη ζωή με ελπίδα και δύναμη.

 

 λουλουδια-τζάνου

 

 

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για συνεδρίες από κοντά στην Αθήνα ή τον Βόλο, αλλά και για συνεδρίες online.

Περιμένω με χαρά να συναντηθούμε και να δουλέψουμε μαζί, για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας και μειώνουν την ποιότητά της.