Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Είμαι η Αγγελική και σας καλωσορίζω στο… γραφείο μου!

Πέρα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, ο χώρος του enpsycho.gr αποτελεί έναν τόπο εξερεύνησης των σκέψεων και των ιδεών μου σχετικά με την ψυχική υγεία.

 

 

Ένα πτυχίο στην ψυχολογία από το University of Hertfordshire και μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Υγείας από το University of Nottingham ήταν τα πρώτα βήματα. Ακολούθησε μια σειρά ειδικεύσεων: Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία, Sex Therapy, Θεραπεία Gestalt. Η ενασχόλησή μου με ευάλωτες ομάδες σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα έδωσε περαιτέρω βάθος και νόημα στην πρακτική μου. Το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας του Δρ. Θάνου Ασκητή ήταν ένας σημαντικός σταθμός, όπου ασχολήθηκα με ατομική ψυχοθεραπεία και Sex Therapy.

 

 

 

Από το 2010, με βάση το δικό μου γραφείο στην Αθήνα, προσφέρω θεραπείες, διοργανώνω σεμινάρια και διατηρώ μια δυναμική παρουσία στα social media, μοιράζοντας γνώση και εμπειρίες για την ψυχική υγεία. Το ταξίδι στην αυτογνωσία και την ανθρώπινη σχέση μέσα από την ψυχοθεραπεία, η διαχείριση του άγχους και των διαπροσωπικών σχέσεων, αποτελούν τα κεντρικά θέματα της προσπάθειάς μου να εμπλουτίσω τη ζωή των ανθρώπων με ποιότητα και αρμονία.