Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

WORKSHOP: ΣΧΕΣΕΙΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚOΤΗΤΑ

WORKSHOP: ΣΧΕΣΕΙΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚOΤΗΤΑ
✨Η δύναμη της δημιουργικότητας στις σχέσεις!✨

🟣Σε αυτό το workshop, θα μάθουμε πώς η δημιουργικότητα βοηθά ώστε να ανακαλύψετε τα συναισθήματά σας και να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους.
Ελάτε στο 2ήμερο workshop με θέμα “Σχέσεις και Δημιουργικότητα” και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ουσιαστικές και υγιείς σχέσεις, ενώ παράλληλα ενισχύετε τη δημιουργικότητά σας!

⚪Με τη βοήθεια της ζωγραφικής και των τεχνών, θα δημιουργήσουμε νέες διαδρομές και θα εξερευνήσουμε τα διάφορα επίπεδα των σχέσεων μας με τον εαυτό μας και με τους άλλους. Επιπλέον, θα αναζητήσουμε τρόπους να ξεπεράσουμε εμπόδια και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, χρησιμοποιώντας την δημιουργικότητα και την επίγνωση, θα αναπτύξουμε τις δεξιότητες επικοινωνίας, αλληλεπίδρασης και έκφρασης, θα μάθουμε πώς να ακούμε τους άλλους και πώς να επικοινωνούμε με τρόπο ποιοτικό.

🟡Το workshop θα διαρκέσει 2 ημέρες, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων για να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε συμμετέχοντα για χώρο, χρόνο και υποστήριξη από τους συμμετέχοντες και την συντονίστρια.
Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία, απλά φέρτε την περιέργειά σας και ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε νέους τρόπους επικοινωνίας και δημιουργίας

🟢Μετά το workshop, θα έχουμε αποκτήσει:
🔹Βαθύτερη επίγνωση και αποδοχή αναγκών, επιθυμιών και συναισθημάτων
🔹Βελτιωμένες τεχνικές επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους άλλους
🔹Βαθύτερη σχέση με τον δημιουργικό εαυτό μας
🔹Νέα εργαλεία για την διαχείριση εμποδίων στις σχέσεις μας
🔹Ανανεωμένη ματιά και θέση για τις σχέσεις μας με τον εαυτό και τους άλλους

🔴Σας περιμένω με χαρά το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου και ώρα 12.00-17.00, στο γραφείο μου στο κέντρο της Αθήνας (κοντά στο Μέγαρο Μουσικής). Επιπλέον, θα υπάρχει καφές και σνακ για να απολαύσετε κατά τη διάρκεια του workshop. Ελάτε στο πιο δημιουργικό workshop που έχει γίνει για τις σχέσεις!

🔵Συντονισμός: Αγγελική Τζάνου – Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια
Κόστος συμμετοχής: 130€ (Early Bird: 90€ ως και 29/4 & Φοιτητές: 70€)
Δήλωση συμμετοχής με προσωπικό μήνυμα.