Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Single το καλοκαίρι; 7 λόγοι για να νιώθεις απίστευτα τυχερή!

Σκέψου τι θα ήθελες να κάνεις αυτό το καλοκαίρι αν είχες ένα μαγικό ραβδί. Ποιο θα ήταν το ιδανικό σκηνικό για τις φετινές σου διακοπές; Αν αυτό που σου χαλάει την εικόνα και τη διάθεση είναι πως δεν είσαι σε σχέση για αυτές τις καλοκαιρινές μέρες, σε αυτό το άρθρο θα βρεις όλους τους τρόπους που θα δώσουν στο single καλοκαίρι σου μια καινούργια οπτική και θα το κάνουν να πλησιάζει σε ιδανικό.

1- Γνωρίζεις νέα άτομα

Σε καθημερινή βάση, υπάρχουν σημεία που μπορείς να βρεθείς για να ακούσεις μουσική, να φας, να δεις ταινία και γενικότερα, να μεταφέρεις όλες τις συνήθειές σου σε εξωτερικούς χώρους. Με παλιά ή νέα παρέα, οι μέρες σου θα έχουν διάφορες εξόδους που θα σε φέρνουν σε επαφή με νέα άτομα με τα οποία θα μοιράζεσαι κοινές συνήθειες ή χόμπυ. Είναι ένας σίγουρος τρόπος να προσθέσεις στην καθημερινότητά σου καινούργια και ενδιαφέροντα πρόσωπα με τα οποία δεν θα έχεις πρόβλημα να φλερτάρεις κιόλας αν το θες.

2- Κανονίζεις τις διακοπές που θέλεις εσύ

Προορισμός, ημερομηνίες, υπόλοιπη παρέα, διαμονή, δραστηριότητες, ακόμη και την ώρα που θα ξυπνάς το πρωί, μπορείς όλα να τα κανονίσεις με βάση τις δικές σου κυρίως ανάγκες, χωρίς να χρειάζονται συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με το σύντροφό σου. Αποφάσισε τι είναι αυτό που θέλεις και κανόνισε τις ημέρες της άδειάς σου να κάνεις τις διακοπές που μπορεί να έχεις στερηθεί λόγω περιορισμών.

3- Περνάς χρόνο με τους φίλους σου

Καθώς το πρόγραμμά σου είναι ανεξάρτητο από κάποιου άλλου, είναι εύκολο να χωρέσει όποιον θέλεις και για όσο θες. Έχεις δηλαδή την δυνατότητα, να δεις εκείνες τις φίλες σου που όλον το χειμώνα δεν κατάφερες να δεις όσο ήθελες γιατί είχατε πολύ διαφορετικά ωράρια.

4- Ολοκληρώνεις ό,τι δεν πρόλαβες τον χειμώνα

Όπως και με τους φίλους σου, έτσι και με τις δουλειές σου, έχεις τώρα τον χρόνο να βάλεις ένα πρόγραμμα, να δουλέψεις περισσότερο, να ολοκληρώσεις όσα έμειναν στην μέση και να κλείσεις εκκρεμότητες. Εκτός από το άγχος που θα σου δημιουργούν στο παρασκήνιο όσα δεν είναι ολοκληρωμένα, θα είναι ενδεχομένως και ένα εμπόδιο για να ξεκινήσεις νέα πράγματα.

5- Δοκιμάζεις κάτι καινούργιο

Ακόμη και αν δεν έχεις αρκετό καιρό άδεια από τις υποχρεώσεις σου, θα βρεις με μεγαλύτερη ευκολία λίγο ελεύθερο χρόνο για να κάνεις κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Καθώς και τώρα η θάλασσα θα μπαίνει στο πρόγραμμά σου σιγά σιγά, ένα θαλάσσσιο σπορ είναι μια πολύ καλή ιδέα και σίγουρα θα σε ξεκουράσει και θα σε αναζωογονήσει  – καθώς και σίγουρα θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες.

6- Φροντίζεις τον εαυτό σου

Από την μάσκα ομορφιάς που όλο αναβάλλεις, μέχρι το βραδινό μπάνιο που δεν βρίσκεις χρόνο να πας. Τώρα είναι μία καλή περίοδος να ακούσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες πο;υ έχεις παραμελήσει τελευταία γιατί δεν προλάβαινες. Μην ξεχνάς, το σώμα σου και το μυαλό σου είναι όσα σε κρατούν κατά τους χειμερινούς μήνες και τώρα είναι η ώρα που θα τα φροντίσεις και θα τους επιτρέψεις να ξεκουραστούν και να ετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν. Αργότερα, θα ευχαριστείς τον εαυτό σου.

7 -Βάζεις στόχους για τον χειμώνα

Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κάνεις τον απολογισμό της χρονιάς, να βρεις όσα πέτυχες και όσα λείπουν από την εικόνα που θες να έχεις για τον εαυτό σου ως το τέλος της χρονιάς. Θέτεις τώρα νέους στόχους και επαναπροσδιορίζεις τους καινούργιους, με κύριο πάντα χαρακτηριστικό τα όνειρα και τις ανάγκες σου.