5 πράγματα στο σεξ που συμβαίνουν ΜΟΝΟ στις ταινίες πορνό  

Οι περισσότεροι έχουμε δει, είτε από επιλογή είτε επειδή ‘έτυχε’, τουλάχιστον ένα βίντεο πορνό. Και δεν υπάρχει καμία ντροπή σε αυτό, αφού ακόμη και από ειδικούς μπορεί να προταθεί για να γίνει πιο ζωηρή η φαντασία σου και του συντρόφου σου, για παράδειγμα. Τι γίνεται όμως όταν δούμε κάτι που δεν έχουμε βιώσει ποτέ στο σεξ με το σύντροφό μας και αναρωτηθούμε “Έτσι γίνεται κανονικά; Τι κάνω λάθος;”;

Ακολουθούν 10…σκηνοθετικές παρεμβάσεις που θα τις δούμε μόνο στις ταινίες πορνό!
  1. Είστε πανέτοιμοι για να κάνετε σεξ πάντα, παντού και ταυτόχρονα.
Κάθε φορά που οι πρωταγωνιστές ξεκινούν τα σεξουαλικά παιχνίδια, έχεις δει πως είναι έτοιμοι από κάθε άποψη. Φοράνε τα κατάλληλα ρούχα και εσώρουχα, έχουν άψογα περιποιημένα μαλλιά και λοιπή τριχοφυΐα σώματος, αψεγάδιαστο μανικιούρ και πεντικιούρ και μυρίζουν όμορφα. Επίσης, βρίσκουν και χώρο και χρόνο με ευκολία, η στύση του είναι εκεί προτού καν το καταλάβει και εκείνη δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για το αν είναι έτοιμο το σώμα της για την διείσδυση που θα έρθει αμέσως μετά – τα προκαταρκτικά δεν υπάρχουν ούτε σαν αναφορά. Καθόλου ρεαλιστικό! Προσπέρασε την άδικη σύγκριση καθώς είναι η δουλειά τους να φαίνονται ωραίοι και…λειτουργικοί στο κοινό και τους εργοδότες τους, ενώ εσύ και ο σύντροφός σου ενδιαφέρεστε μόνο για τις δικές σας απόψεις και προτιμήσεις. Σημείωση: Μην σκέφτεσαι μόνο τις πρώτες σας φορές που γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό ήσασταν πιο παρορμητικοί – σκέψου τι τι συνέβαινε όταν αργούσε στην δουλειά ή δεν ήσουν συνεπής σε υποχρεώσεις σου.
  1. Οι απαραίτητες περίπλοκες στάσεις.
Οι στάσεις που επιλέγουν οι πρωταγωνιστές απαιτούν μία πολύ καλή σωματική κατάσταση σχεδόν πάντα. Και δείχνουν βολικές για ώρες μάλιστα! Δεν φταις εσύ όμως αν παθαίνεις κράμπες, εκείνου μουδιάζει το πόδι και γενικότερα, δεν βρίσκεται ιδιαίτερα εύκολες τις στάσεις αυτές. Αν και το σεξ έχουμε πει πως είναι μορφή γυμναστικής, μπορείτε να προτιμήσετε το γυμναστήριο για να έχετε και πιο σίγουρα αποτελέσματα. Στο σεξ δοκιμάστε και πειραματιστείτε με ότι σας φαίνεται ενδιαφέρον αλλά κάντε το με τρόπο και διάρκεια που να κάνουν και τους δυο σας να το απολαμβάνετε.
  1. Η μέση διάρκεια σεξ είναι τα 30 λεπτά.
Από σύντομα βίντεο των 2 λεπτών ως και μεγαλύτερα της 1 ώρας, οι ικανότητες και οι δυνατότητες των πρωταγωνιστών παραμένουν ίδιες. Γίνεται; Όχι! Και σε αυτό απάντηση είναι λειτουργίες όπως το μοντάζ. Το αποτέλεσμα των 30 λεπτών μπορεί να τους έχει πάρει και 2 ώρες γυρισμάτων. Μην συγκρίνεις την δική σας διάρκεια στο σεξ με τα βίντεο λοιπόν. Σε εσάς υπάρχει φυσικός χρόνος ο οποίος χωράει και διακοπές και αμήχανες στιγμές και περισσότερες ή λιγότερες αλλαγές στις στάσεις.
  1. Κάθε σεξουαλική επαφή κλείνει με δυνατό οργασμό.
Αρχικά, δεν υπάρχει ούτε μία διείσδυση που να διακοπεί προτού ένας από τους δύο – ή και οι δύο ταυτόχρονα καμία φορά – πρωταγωνιστές να φτάσουν σε οργασμό. Επιπλέον, ο οργασμός είναι τόσο έντονος και για τους δύο που συνοδεύεται από φωνές, ουρλιαχτά και δηλώσεις που δείχνουν την μοναδικότητα της εμπειρίας. Σε όλα αυτά υπάρχει μία δόση υπερβολής. Δεν ερχόμαστε σε οργασμό με κάθε σεξουαλική επαφή. Ενδέχεται μάλιστα να μην καταφέρεις να κορυφώσεις στην μόνη προσπάθεια σας και δεν είναι καθόλου λάθος αυτό – είναι αυτό που συμβαίνει στο 65% των γυναικών. Και όταν πια ο οργασμός έρθει, δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις αντίστοιχες υπερβολικές συμπεριφορές για να το καταλάβει ο σύντροφός σου – οι πρωταγωνίστριες επιλέγουν αυτόν τον τρόπο καθώς δεν βιώνουν ποτέ οργασμό κατά τα γυρίσματα των βίντεο.
  1. Ποτέ δεν γίνεται μόνο μία φορά.
Μετά από μία πετυχημένη επαφή, αντί να θέλουν χρόνο να ξεκουραστούν, να κάνουν μπάνιο, να φάνε, να κοιμηθούν, ή όλα όσα κάνουμε μετά το σεξ οι μη-επαγγελματίες, εκείνοι…συνεχίζουν. Σε αυτό βοηθούν φάρμακα και κρέμες που ενισχύουν εκείνους για στύσεις μεγάλης διάρκειας και εκείνες για να μην νιώθουν ενοχλήσεις και πόνους. Δεν γίνεται λοιπόν όσο φυσικά φαίνεται.
Η σύγκριση με τους πρωταγωνιστές γίνεται ακόμη και χωρίς να το καταλάβεις σε μερικές περιπτώσεις. Θα σου πρότεινα αντί να σκέφτεσαι τι κάνουν άλλοι – και δη επαγγελματίες – να επικεντρωθείς σε ότι κάνεις εσύ με τον σύντροφό σου και απολαμβάνεις και να πειραματιστείτε μαζί για να αυξήσετε και την απόλαυσή σας αλλά και την ποικιλία στην σεξουαλική σας ζωή.
Αν παρόλα αυτά, εσύ ή εκείνος νιώθετε πως δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την σύγκριση και την ανάγκη να μιμηθείτε ότι βλέπετε στα πορνό βίντεο, η παρέμβαση του ειδικού θα βοηθήσει να βρείτε τρόπο να μάθετε και να ευχαριστηθείτε το σεξ ουσιαστικά.

Similar Posts